potres na rujevici

Željko Sopić iz momčadi Rijeke izbacio napadača pa mu poslao znakovitu poruku

05.08.2024 u 17:50

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke uvjerljivom su pobjedom 4:0 protiv Lokomotive krenuli u novu sezonu SuperSport HNL-a, ali sve je iznenadilo što se u zapisniku nije našlo ime napadača Jorgea Obregona (27)

'Sukob' u svlačionici Rijeke traje već neko vrijeme jer je kolumbijski napadač Jorge Obregon (27) na izlaznim vratima momčadi s Rujevice.

Podsjetimo, nedavno je u klub za njega stigla stigla konkretna ponuda, ali je Obregonov transfer stopiran na neko vrijeme dok Rijeka ne pronađe zamjenu u vrhu napada.

Ta je odluka čelnih ljudi Rijeke razljutila Obregona i njegove zastupnike te je Kolumbijac odbio trenirati... A to je pak razljutilo trenera Željka Sopića koji ga je automatski izbacio iz momčadi!

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Rijeka možda neće imati najbolje igrače na svijetu, ali će imati najkarakternije. Gospodin Obregon je trebao igrati, ali svatko je kovač svoje sreće. Netko ga je savjetovao kako ga je savjetovao', pojasnio je Sopić trenutnu situaciju s Obregonom te napadaču poslao znakovitu poruku:

'Imate menadžere koje vas savjetuju, a posljedice snosite vi sami... Oni koji zaslužuju, igraju. Oni koji neće, neće...'

  • +11
1. kolo SuperSport HNL-a, Rijeka - Lokomotiva (4.8.2024) Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

Rijeka je zbog svega pokrenula disciplinski postupak protiv Obregona koji će biti kažnjen.

Kolumbijski napadač je u Rijeku stigao za samo 500.000 eura iz Varaždina u ljeto 2021. godine. Za Rijeku je do sada u 105 utakmica zabio 17 golova uz 10 asistencija.

Standings provided by Sofascore