NITKO TO NIJE OČEKIVAO

Zvijezda Cityja u prijenosu uživo ostala bez teksta, a zatim je ispalila vulgarnu riječ

18.05.2023 u 08:29

Bionic
Reading

U finalu nogometne Lige prvaka, 10. lipnja u Istanbulu, igrat će Inter i Manchester City nakon što je engleska momčad u polufinalnom uzvratu, na svom Etihadu, posve nadigrala Real Madrid s 4:0. Poslije utakmice igrač domaćeg sastava Jack Grealish ostao je bez teksta

Podsjećamo, veliki korak prema finalu klub iz Manchestera je napravio u prvom poluvremenu nakon kojeg je vodio 2:0, a oba gola je dao Bernardo Silva, u 23. i 37. minuti. Real je dodatno potonuo u 76. minuti kada je Eder Militao pogodio vlastitu mrežu za 3:0 Cityja. Konačnih 4:0 postavio je Julian Alvarez golom u sudačkoj nadoknadi.

Među zapaženijim pojedincima u redovima 'Građana' bio je Jack Grealish koji je odradio cijelu utakmicu i svojim preciznim loptama stvarao opasnost pred golom suparnika.

I dok se na terenu istaknuo, za mikrofonom se nije iskazao, a u kratkom razgovoru za CBS Sports izletjela mu je i vulgarna riječ. 'Trenutno sam malo bez riječi, stvarno ne znam što bih rekao. Jebeno mi je žao.'

Stručni komentatori i bivši nogometaši, Jamie Carragher i Micah Richards, nasmijali su se gafu, a zatim se umiješao i legendarni Thierry Henry koji se još dodatno našalio:

'Zauzeo si mi tu moje mjesto, čovječe. Moraš pobijediti u finalu da bi ostao ovdje!'

  • +21
Uzvratna utakmica polufinala LP-a: Manchester City - Real Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN