novosti iz samsunga

Dolaze na CES 2020: Samsung predstavlja Galaxy S10 Lite i Note10 Lite

03.01.2020 u 15:41

Bionic
Reading

Samsung je najavio dolazak Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite pametnih uređaja. Oslanjajući se na nasljeđe serija Galaxy S i Galaxy Note, ovi modeli stižu s kamerama najnovije tehnologije, S Pen olovkama i dugotrajnom baterijom po pristupačnoj cijeni

'Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite nude najbolje od Samsung Galaxy S i Galaxy Note serije', pohvalio se Samsungov predsjednik DJ Koh. Pa da vidimo što nam to donose novi Samsungovi modeli.

Galaxy S10 Lite

Ovaj uređaj ima glavnu kameru širokog kuta te ultraširoku i makro kameru zajedno s novim Super Steady OIS koji pruža veću stabilnost fotografijama i videozapisima. Ultraširoka kamera vidnog polja od 123 stupnja kreira sliku široku onoliko koliko vidi ljudsko oko. Prednje i stražnje kamere visoke rezolucije omogućuju snimanje svakog pojedinog detalja u kristalno jasnom fokusu.

Samsung Galaxy S10 Lite Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Samsung

Galaxy Note10 Lite

Zahvaljujući podršci za Bluetooth s niskom energijom (BLE), korisnici se uz S Pen olovku mogu kretati kroz prezentacije, kontrolirati svoj video sadržaj ili fotografirati. Air Command bi pak trebao osigurati brz i lak pristup brojnim mogućnostima S Pen olovke. Samsung Notes omogućuje zapisivanje bilješki koje prenosi u digitalni tekst, spreman za uređivanje i dijeljenje – u pokretu.

Samsung Galaxy Note10 Lite Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Samsung

Neprekinuti zaslon i supoerbrzo punjenje

Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite dolaze sa 6,7-inčnim Infinity-O zaslonom od ruba do ruba. Uređaji imaju bateriju od 4.500mAh i mogućnost super brzog punjenja, a tu je i Samsungov ekosustavom inteligentnih aplikacija i usluga, uključujući Bixby, Samsung Pay i Samsung Health. Uređaji su također zaštićeni sigurnosnom platformom Samsung Knox.

Galaxy S10 Lite dostupan je u dijamantno crnoj, dijamantno bijeloj i dijamantno plavoj boji, dok je Galaxy Note10 Lite dostupan u Aura sjajnoj, Aura crnoj i Aura crvenoj boji. Uređaji će biti prikazani na CES-u 2020. koji se održava 7. do 10. siječnja.