TRŽIŠTE RADA

IT-jevci, tražite posao? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa, evo ponude

28.10.2024 u 12:18

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

SIGIT, inovativna IT tvrtka sa sjedištem u Hrvatskoj, zapošljava Java inženjera (m/ž) koji će se pridružiti SIGIT timu te raditi za klijente iz financijskog, zdravstvenog i javnog sektora. Ponuda uključuje 25 dana godišnjeg odmora, plaćene božićne, uskršnje i ljetne bonuse, svu potrebnu opremu na licu mjesta, team building aktivnosti te plaćene konferencije i edukacije. Požuri i prijavi se do 1. studenog.

Agram Life osiguranje bavi se poslovima životnih i zdravstvenih osiguranja te osiguranjem od nezgode. Traže motiviranog i odgovornog IT system administratora u Odjelu informatike (m/ž) za održavanje računalne infrastrukture i pružanje tehničke podrške korisnicima. Nude ti vrhunske uvjete rada, mogućnost za profesionalni razvoj te kontinuirano usavršavanje. Pošalji prijavu do 4. studenog, jer možda si baš ti kandidat kojeg traže.

Poslovno Informatički Sistemi jedan je od najvećih proizvođača ERP rješenja u Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu, zapošljava novog Senior Softver Developera u Odjelu aplikativnih rješenja (m/ž). Nude ti fleksibilno radno vrijeme, mentora, početnu plaću od 3.000,00 EUR bruto I – 4.150,00 EUR bruto I te pozitivno radno okruženje. Ako si analitična osoba koja logički razmišlja i željan/na si novih znanja, prijavi se do 31. listopada.

Pontis Technology zapošljava Senior Oracle PL/SQL Engineera (m/f) koji će se pridružiti timu na novom projektu za klijenta iz Hrvatske koji se bavi osiguravajućom industrijom. Ponuda uključuje fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, slobodan dan za tvoj rođendan, Multisport, razne radionice i edukacije te mogućnost učenja stranih jezika. Požuri i prijavi se do 2. studenog.

CALZEDONIA DIGITAL u potrazi je za Mid-Senior Full-stack developerom (m/f) sa profesionalnim znanjem HTML/CSS, jQuery i JavaScript-a. Pružaju ti mogućnost rada od kuće (50:50 raspodjela) za bolju ravnotežu između poslovnog i privatnog života, pristup Multisport kartici za podršku tvom zdravlju i dobrobiti, te razne popuste u trgovinama Calzedonia, Intimissimi, Tezenis i Falconeri. Prijavi se najkasnije do 10. studenog.