IGRAČI NEZDOVOLJNI

Mafia 3 za PC u gadnim je problemima

09.10.2016 u 11:19

Bionic
Reading

Najnoviji naslov iz 2K Czecha i Hangara 13 konačno je stigla na tržište, no niz problema izazvao je neviđenu navalu negativih korisničkih recenzija

Ubrzo nakon dolaska na Steam, Mafia 3 se našla u problemima. Dio kupaca se počeo žaliti na hrpe bugova koji smetaju pri igranju. Drugi pak prigovaraju na ograničen broj sličica u sekundi.

Treći i, iskreno, najopravdaniji prigovori protiv novog naslova Hangara 13 su detalji koji nisu ni blizu onima koje smo gledali u foršpanima. Mafia 3 spada među onu vrstu naslova koje developer reklamira obrađenim videomaterijalima i obećanjima koja, čini se, nije spreman ispuniti.

Preko pola recenzija na Steamu tako je negativno, a Hangar 13 obećava da će igrine grafičke opcije unaprijediti na one dostojne PC računala. Problem je, doduše, što je u službenoj izjavi više nego očito da je riječ samo o broju sličica u sekundi.

'Trenutno radimo na nadogradnji za PC koja će dati igračima mogućnost igranja Mafije 3 na povećanim framerateovima. Podijelit ćemo s vama više detalja o nadogradnji, a možete je očekivati vrlo uskoro. U međuvremenu, svaki komentar je dobrodošao. Također, želimo znati koje grafičke opcije su vama najvažnije. Trenutno razmišljamo o nizu dodatnih nadogradnji na PC-u koje će igračima dati veću kontrolu nad iskustvom samog igranja na konfiguracijama različite snage. Razvijanje mafije bilo je nevjerojatno iskustvo te se jako radujemo vašem mišljenju o konačnom proizvodu!'

Pa, sudeći prema nizu ne toliko dobroćudnih recenzija, ova radost bi s vremenom mogla početi jenjavati.