A IGRA JOŠ NIJE IZAŠLA

Najavljene dvije velike ekspanzije za The Witcher 3!

08.04.2015 u 14:33

Bionic
Reading

CD Projekt ne prestaje oduševljavati. U vrijeme kada su igrači zatrpani često bezvrijednim DLC sadržajima, poljski se razvojni studio vraća korijenima i najavljuje dobre stare ekspanzije

Moramo biti iskreni, CD Projekt nas je kroz ovih nekoliko godina zaista razmazio. Treći će 'The Witcher' biti najambiciozniji projekt dosad te sigurno jedan od najambicioznijih RPG projekata uopće. Nakon što je nedavno objavljeno da će igra imati oko 200 sati sadržaja sa side questovima, 30 dodatnih sati igrači će moći izvući kroz nekoliko ekspanzija koje će se na tržištu pojaviti mjesecima nakon izlaska igre.

Ekspanzija 'Hearts of Stone' bit će kraća s oko 10 sati gameplaya, a bit će smještena u regije No Man'sLand i Oxenfurta


Blood and Wine' potrajat će oko 20 sati, a njegova će se radnja odvijati u naizgled mirnoj regiji Toussaint koja skriva mnogo mračnih tajni.

'S obzirom na to da se rad na The Witcheru 3 približava kraju, počeli smo raditi dvije nove avanture u obliku ekspanzija. Sjećamo se vremena kada su add-on diskovi zaista proširivali i obogaćivali iskustvo igara. Kao gejmeri, to želimo vratiti. Kao što smo i rekli u prošlosti, ako ćemo naplaćivati dodatni sadržaj onda on mora biti zaista opširan. Obje naše ekspanzije igračima će ponuditi više sati gameplaya nego hrpa igara na tržištu', izjavio je Marcin Iwinski, suosnivač CD Projekta

Hearts od Stone' će se na tržištu pojaviti u listopadu ove godine, a 'Blood and Wine' početkom sljedeće. Obje će ekspanzije zbrojeno stajati 25 dolara što je sasvim fer cijena.