PLAN KOJI NE MOŽE PROPASTI

Obožavatelj pokušao Fallout 4 platiti s 2200 čepova

18.06.2015 u 15:03

Bionic
Reading

Ako se išta da naučiti iz ovog, onda je to da su čepovi vrlo nezgrapna valuta, što također znači da ekipa iza Fallouta mora malo poraditi na realizmu...

Jedan od, nazovimo to tako, požrtvovnijih fanova franšize Fallout pokušao je nedavno najavljeni četvrti nastavak igre platiti čepovima od boca koje je u velikoj kutiji poslao na Bethesdina vrata. Ako ne spadate među gejmere koji su zaigrali Fallout, ova gesta vam vjerojatno ne znači previše, no ako ste proveli sate i sate bauljajući Bethesdinom (ili Interplayevom) legendarnom postapokaliptičnom pustinjom, znat ćete da se čepovi u ovoj igri koriste kao novac.

Uz kutiju punu čepova, točnije oko 2200 njih, stiglo je i pismo u kojem izvjesni Seth, također poznat kao GatorMacheteJr na Imguru, pita može li se predbilježiti za kopiju Fallouta 4 tako da igru plati spomenutim čepovima.

Sudeći prema Sethu izgleda da je čepove počeo sakupljati tamo negdje nakon izlaska trećeg Fallouta


Premda nismo sigurni hoće li Bethesda zaraditi na ovoj kartonskoj kutiji punoj 'novca', jedna stvar je nešto izvjesnija - ovaj fan vjerojatno će svoju kopiju Fallouta 4 dobiti samo na temelju originalnosti.