NAGRADNJAČA

Vodimo vas na konferenciju MobilityDay 2013

13.08.2013 u 09:00

Bionic
Reading

26. rujna 2013. održat će se sedma po redu MobilityDay 2013 konferencija, u organizaciji tvrtki Mobendo i Citus. MobilityDay 2013 konferencija već se tradicionalno održava u Hotelu Antunović te se zadnjih godina etablirala u vodeću regionalnu konferenciju na temu mobilnih uređaja, tehnologija i rješenja.

Konferencija svake godine okuplja preko 350 sudionika kojima pruža najnovije vijesti i znanja te stručna predavanja s područja mobilnih tehnologija, uređaja i razvoja mobilnih aplikacija i usluga. MobilityDay 2013 konferencija primarno je usmjerena na donosioce odluka, IT profesionalce i razvojne inženjere koji mobilna rješenja koriste i upotrebljavaju u svakodnevnom poslovanju ili se pak bave razvojem rješenja za mobilne uređaje i mobilne platforme.

Pokretači i organizatori konferencije su Andrej Radinger iz tvrtke Mobendo i Tomislav Bronzin iz tvrtke Citus, obojica istaknuti članovi Microsoft Valued Professional zajednice (MVP) te pioniri u razvoju mobilnih poslovnih rješenja.

U sklopu konferencije i ove se godine očekuju zanimljivi sadržaji i predavači, vodeći stručnjaci na području mobilnog razvoja i mobilnog poslovanja, među kojima posebno ističemo 10-ak Microsoft MVP-a iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunjske, Slovenije, Njemačke te stručnjake iz tvrtki partnera (VIPnet, Samsung, InfoKod) te niza drugih tvrtki koje imaju veliko iskustvo u razvoju i implementaciji mobilnih rješenja.

Središnje teme ovogodišnje Mobility Day 2013 konferencije su korištenje osobnih uređaja u poslovnom okruženju (BYOD), centralno upravljanje mobilnim uređajima i mobilna rješenja za digitalne sadržaje. To su teme koje postaju sve važnije i neizostavni su dio kako u poslovnom okruženju, tako i u obrazovnim institucijama. Također, digitalni sadržaj i centralno upravljanje uređajima neovisno o vrsti uređaja ili softverske platforme postaje sve važnije i u tzv. Consumer segmentu krajnji potrošača.

Informacije o nadolazećoj konferenciji, najavi sadržaja te zanimljivih predavača možete pratiti putem službene konferencijske strance http://www.mobilityday.com gdje ćete uskoro moći prijaviti svoje sudjelovanje ili nas pratite putem kanala društvenih mreža: twitter.com/mobilityday ili facebook.com/mobilityday2013

Službeni sponzori konferencije su tvrtke VipNet, Samsung, InfoKod, Hotel Antunović, a medijski konferenciju podržavajuICTBusiness.info, Infotrend, IQ Magazin, Mobil.hr, Računalo.com, Večernji list i tportal.hr.

Tportal.hr će u sljedećih šest tjedana svakog utorka jednog čitatelja nagraditi s kotizacijom za konferenciju.

Dobitnik prvog kruga je Stjepan Crnić

Dobitnik drugog kruga je Vladimir Matušenski

Dobitnica trećeg kruga je Jasminka Draženović

Dobitnica četvrtog kruga je Mladenka Čupić

Dobitnica petog kruga je Tamara Belović

Dobitnik šestog kruga je Darko Hrestak