'HARDENED' I 'CARE' EDICIJE

Activision objavio detalje luksuznih izdanja Black Ops II

29.08.2012 u 09:27

Bionic
Reading

Kao i obično, nadolazeći Call of Duty dolazi u nekoliko različitih verzija, a ono najskuplje ovoga će puta stajati suludih 180 američkih dolara i biti će namijenjeno isključivo vlasnicima konzola

Call of Duty ima dugu i bogatu povijest skupih izdanja, sve od onih koja su uključivala termalne nočale pa do Jeepa na kojemu je pisalo 'Call of Duty'. Black Ops II također će se na tržištu pojaviti u nekoliko verzija, a dvije najskuplje stajati će 80 tj. 180 američkih dolara.

 

No, prije no što se povesele vlasnici PC-a, dva najbogatija izdanja biti će namijenjena isključivo vlasnicima PlayStationa 3 i Xboxa 360. Najbogatije izdanje koje će biti dostupno vlasnicima PC-a biti će digitalno deluxe izdanje po cijeni od 80 američkih dolara.

 

'Hardened Edition' koji će stajati 80 dolara sadržavati će samu igru, 'Nuketown Zombies' te 'Nuketown 2025' bonus mape, metalnu kutiju za igru u kojoj će biti hrpa artworka, službeni soundtrack na kojemu radi slavni Trent Reznor te još hrpu ne previše korisnih sitnica.

 

 

'Care Edition' izdanje još je brutalnije. Kao što možete vidjeti na fotografiji izdanja, ono će sadržavati 'MQ-27 Dragonfire Drone' na daljinsko upravljanje te sve ono što će sadržavati i 'Hardened' edicija.

 

 

Podsjećamo, igra će se na tržištu pojaviti 13. studenog ove godine i to na PC, PS3, Xbox 360 te Wii U platformama.