NAGRADNJAČA

Battlefield 4 vs CoD: Ghosts Rezultati nagradnjače

02.12.2013 u 14:07

Bionic
Reading

Pročitajte tko je osvojio kopiju PC Battlefielda 4

Dragi čitatelji Gamereporta,

 

Jeste li vi uopće svjesni kroz koliko smo mi pasa i mačaka morali prokrčiti prije nego što smo došli do pobjednika Battlefield vs CoD: Ghosts nagradnjače? Je li vama jasno da smo, kako bismo bili fer prema svima, dali psu da čita neke od komentara? Da li uopće poimate u kojem nam je trenutnom stanju sva tamna odjeća zbog svjetlodlakih četveronožaca? Nema veze! Mi imamo motivacije, snage i pseće hrane za sve pse, pa tako i virtualne. Naš nagradnjača kolegij je nakon dugog vijećanja došao do nekoliko iznimnih komentara od kojih, na žalost, samo jedan odnosi Battlefield 4 za PC kojeg su nam ustupili prijatelji iz Infomarka.

 

Na pitanje: "Zbog čega DICE u Battlefield 4 nije stavio pse i mačke?" dobili smo sljedeće odgovore:

 

 

Prvi u nizu istaknutih komentatora članka je Brokenpest sa svojom jedinstveom perspektivom prema Battlefieldu 4 i ženama koje ga (ne) igraju:

 

 

Battlefield 4 je zarazna i uzbudljiva igra, no nasreću, veliki dio ženske populacije nije toga svjestan. Zašto? Ništa ih kod Battlefielda na prvi pogled ne privlači. Pucnjava, krv, eksplozije, tenkovi, itd... No, ako bi, na primjer, moja cura pogledala u ekran točno u trenutku kad bih na njemu bila slatka maca ili lijepi pas, sigurno bi se raznježila i tražila da joj dam da se malo igra s njima. Kada bi ta iskusila moć destrukcije i užitak pobjede... Teško bih više do kompjutera došao. Slijedili bi argumenti poput "pa ti cijeli dan igraš, sad je mene red", ili "daj mi da igram ili ja tebi neću dati da se igraš". Obzirom da su DICEovci, kao gameri i developeri, prilično nevješti u upucavanju i zavođenju, sigurno ne bi riskirali gubitak svoje drage. A kada bi se djevojke uspjele udružit' s prijateljicama na zajedničkim mečevima, došlo bi do promjene uloga. One bi igrale a bivši gameri bi pokunjeni ispijali kave i dijelili vruće tračeve. Noćna mora! Bojim se i zamisliti kako bi tek tada izgledala (i zvučala) bojišnica.

 

 

Drugi na popisu najboljih je Xt...EX....Xtr...Xt3rm1nat0r sa svojim kibernetskim psima i mačkama:

 

Battlefield dosta brije na realnost, a baš bi mogao biti neki DLC koji će imati pse koji imaju titanumom ojačane zube, grizu gusjenice od tenka, sakupljaju bačene granate za doručak i donose health i ammo. Mačke bi vjerojatno letjele po okolo, bile grupy ili cute i svirale klavir. Zapravo, vrlo vjerojatno će biti mačaka kad-tad u BF serijalu, ako ne zbog ičega drugog, zbog toga što su mačke zapravo vladari interneta. 

 

 

 

Treći megakomentar dolazi od Ultrakera koji se, pak, primio grešaka u prijevodu!

 

Kad ste zadnji put vidjeli psa da vozi tenk ili upravlja vozilom? "komando pripremite se za paljbu"... "voof voof" "oprostite, možete li to ponoviti" "voof voof" "molimo vas identificirajte se" "voof voof" *radio ostane bez signala* 

 

 

Još jedan vrhunski komentar koji spada u "kratki ali slatki" kategoriju je Doki:

 

Vjerojatno ih je Nadan uzeo. lol

 

 

Međutim ultimativni pobjednik i car-kralj-bog-Đibus svih komentara je I am Who I Am sa svojom jedinstvenom perspektivom na gaming zajednicu unutar Battlefielda 4:

 

Zato jer u igri vec ima dovoljno stvorenja koja ne znaju pucat i stalno bježe od vas... 

 

 

Zahvaljujemo vam svima na komentarima i poslanim odgovorima. Pobjedniku ćemo se javiti kroz 48 sati kako bi se dogovorili za primopredaju, a ostalima prije svega jedno veliko hvala i više sreće idući put!