ŽIVO U HAJDUKU

Brazilci na pripremama, Jakoliš se vraća u Split

13.01.2013 u 16:28

Bionic
Reading

Zbog bolova u stopalu, koje ga muče već nekoliko dana, prinova Hajduka Antonio Jakoliš vratio se u Split, gdje će obaviti dodatne zdravstvene preglede, te se pokušati zaliječiti do polaska momčadi na drugi dio priprema u Tursku

Antonio Jakoliš se zbog bolova u stopalu vratio u Split, jer na Poljudu ima bolju liječničku skrb, te se nada potpunom oporavku do polaska momčadi na drugi dio priprema u Tursku. Zbog lakših zdravstvenih problema odvojeno od ostatka momčadi u Međugorju rade i Slavko Bralić, Ivan Tomičić, Dino Mikanović, te kapetan Mario Maloča, koji se postepeno vraća u ritam treninga zbog problema s palcem, koji su ga mučili u završnici prvog dijele sezone.

'Jakoliš je otišao u Split zbog lakše ozljede stopala koja zahtijeva rehabilitaciju od nekoliko dana, a koju možemo uspješno odraditi na Poljudu. Kod ostalih se radi isključivo o blažim simptomima prenaprezanja, lakšim ozljedama koje zahtijevaju kraću poštedu, obzirom da je u ovoj fazi priprema vrlo visok intenzitet treninga' kazao je Hajdukov liječnik dr. Boris Bećir.

U subotu navečer prvi trening s Hajdukom odradio je Adnan Hrelja, a u ponedjeljak, najkasnije u utorak bi u Hajdukovu bazu u Međugorje trebali stići i Brazilci Cassio i Patinho. Njih dvojica su jutros obišli stadion na Poljudu, te su obavili formalnost liječničkog pregleda i zadužili opremu, Cássio će nositi dres s brojem 35, a Lucas Patinho 95.

Brazilci bi prve minute u bijelom dresu trebali upisati u srijedu, kada u 14 sati na stadionu Bare u Čitluku Hajduk gostuje kod Brotnja. Nakon susreta Hajduk se vraća u Split, a već bi u petak trebali odraditi prvi trening u turskom Beleku gdje će ostati do 1. veljače i odigrati šest prijateljskih susreta. Krstičević je najavio kako će u Tursku voditi 25 igrača i trojica vratara.