DINAMO U PORTUGALU

Čačić fotkao, igrači se brćkali i sunčali

06.02.2012 u 20:35

Bionic
Reading

Dan nakon utakmice s Midtjyllandom i plasmana u finale Atlantic Cupa 'modri' su u prijepodnevnim satima odradili regeneracijski trening koji je obilježila sjajna atmosfera

Na kraju treninga modri je strateg, Ante Čačić, posudio aparat od fotoreportera Cropixa i usmjerio objektiv prema svojim igračima. Poznat kao veliki ljubitelj fotografije, vrlo se dobro snašao i s druge strane objektiva.

Odmah nakon treninga Čačić i njegov stručni stožer poveli su igrače na obližnju pješčanu plažu gdje je uslijedio pravi ljetni šou.

Dok se većina dinamovaca još spuštala strmim stepenicama koje vode prema plaži, uvijek veseli duet Kelava i Vida, u odjeći su već izvodili 'točke' među valovima.

Ubrzo je krenuo stampedo prema vodi, a deblji kraj izvukli su mladi vratar Zelenika kojega su suigrači u odjeći bacili u more, zatim je na red došao i kondicijski trener Miljenko Rak, a u zadnji čas izvukao se član Dinamovog izvršnog odbora Ado Kožul kojega su igrači ipak odlučili poštedjeti hladnog oceana.

'Ovo je sjajno, ali naše more je najljepše,' zaključio je Rukavina izlazeći iz vode, dok su malo dalje od njega igrači prostrli ručnike i hvatali boju.

Nakon kratke 'ljetne' razbibrige, igrači su se vratili u hotel kako bi nastavili s pripremama za sutrašnje finale.