OTPUŠTEN JURE OBŠIVAĆ

Debitirali Brazilci, Hajduk remizirao s Wolfsburgom ll

22.01.2013 u 17:21

Bionic
Reading

Igrači Hajduka su samo dan nakon pobjede nad drezdenskim dynamom upisali remi (1:1) protiv druge momčadi bundesligaša Wolfsburga, a prve minute za splitski klub upisale su i tri prinove

Trener Hajduka Mišo Krstičević na teren je poslao sasvim izmijenjenu momčad u odnosu na dvoboj s Dynamom, no i njegov kolega na klupi rezervi Wolfsburga imao je tegoba s izostancima.

Oba gola pala su u prvom poluvremenu, a poveli su Nijemci u 25. minuti golom Danka Boškovića koji je lakoćom spremio loptu u prazan gol nakon obrane Hajdukova vratara Vugdelije. No, već pet minuta kasnije Filip Ozobić je sjajnim udarcem s 25 metara neobranjivo pogodio mrežu i vratio Hajduk u egal te, pokazat će se, postavio konačan rezultat.

Dvoboj su započeli pridošli Brazilci Cassio i Patinho, prve minute upisao je i Zoran Nižić, dok je ponovno jedan od najboljih u redovima bijelih bio 18-godišnje krilo iz Obale Bjelokosti Jean Evrard Kouassi.

Hajduk je priopćio i da je sporazumno raskinut ugovor s Jurom Obšivaćem, te 22-godišnjak iz Metkovića ima slobodne ruke za pronaći novi angažman.

Hajduk:
Vugdelija, Nižić, Milović (od 46. Jonjić), Stojanović, Patinho (od 74. Kovačić), Cassio (od 74. Bencun), Ozobić, Tomaš, Sušić, Caput (od 69. Kiš), Kouassi