ODLAZAK S POLJUDA

Dinko Trebotić iz Hajduka prelazi u Lokomotivu

29.08.2012 u 21:02

Bionic
Reading

Nakon razlaza s Hajdukom, iz koga ga je potjerao trener Mišo Krstičević, Dinko Trebotić nije dugo čekao na novi angažman, prihvatio je ponudu zagrebačke Lokomotive, čiji bi trebao postati član.

Nekadašnji mladi reprezentativac Dinko Trebotić prošloga se tjedna razišao s Hajdukom, a u četvrtak bi u Zagrebu trebao staviti potpis na ugovor s Lokomotivom, čiji bi dres trebao nositi slijedeće dvije godine.

Trebotić je iz Hajduka otišao zbog nesuglasica sa trenerom Mišom Krstičevićem, koji ga je potjerao iz momčadi uoči uzvratnog ogleda sa Skontom u Rigi. Navodno je Trebotić upitao Krstičevića zbog čega nije u postavi iako mu je to obećano, na što se Krstičević naljutio i potjerao ga.

Nije to prvi put da Trebotić odlazi iz Hajduka, podsjetimo, prošle zime ga je iz momčadi udaljio Krasimir Balakov, pa je odradio polusezonu u dresu Zagreba, gdje se dobrim igrama izborio za povratak u Hajduk. Na početku sezone odigrao je dvije utakmice, postigao i jedan gol, no Krstičević je presudio kako mu Trebotić ne treba i morao je potražiti sreću u drugoj sredini.