UŽAS U ZADRU

Djevojku silovala petorica poznanika!

10.11.2013 u 10:17

Bionic
Reading

Osamnaestogodišnja Zadranka u nedjelju, 3. studenoga, prijavila je policiji silovanje. U prostorije PU zadarske stigla je u pratnji majke u jutarnjim satima. Nekoliko sati ranije proživljavala je dramu s petoricom poznanika. Bezazleni mladenački noći provod pretvorio se u tren oka u noćnu moru

'Istina je da je djevojka tog jutra u pratnji majke prijavila silovanje. Djelo je okvalificirano kao spolni odnošaj bez pristanka. Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo, privedena su petorica mladića rođena 1991., 1994., 1995., 1996 i 1997. godine. Nakon kriminalističke obrade kod pritvorskog nadzornika izrečena im je mjera istražnog zatvora u trajanju do 30 dana', saznajemo od dežurnog operativca u zadarskoj policiji.

Portal ZADARdanas javlja da je djevojka s mladićima provodila večer u noćnom izlasku. Prije nego što su došli u noćni bar na plaži Kolovare, pokraj kojeg se monstruozni čin dogodio, obišli su još nekoliko kafića. Potom je jedan od mladića s djevojkom izašao van, da bi nakon spolnog odnosa s njom bez njezina pristanka, pozvao ostale mladiće na seksualno iživljavanje.