NESLANA ŠALA

Dragana Haines, supruga žrtve egzekucije Islamske države, šokirana potezom Roda Stewarta

03.03.2017 u 22:43

Bionic
Reading

Poznati britanski pjevač Rod Stewart izazvao je sablazan nakon što je na Instagramu njegova supruga Penny Lancaster objavila video u kojem je pokušao biti šaljiv parodirajući egzekucije odsijecana glave kakve izvodi teroristička organizacija znana pod imenom Islamska država.

Na snimci se vidi pjevač kako hoda pustinjom u pratnji članova svog benda, a onda i muškarca koji pada na koljena, a pjevač ga hvata za vrat i kao egzekutor ISIS-a pravi pokret rezanja preko vrata.

 Kći sisačkog zeta Davida Hainesa, Bethany, kojeg su ubili džihadisti Islamske države i snimku egzekucije objavili u propagandnom videu obrušila se na poznatog pjevača i njegov je potez prozvala nazvala sramotnim.

Za Daily Mail je kazala da se upravo tako nešto dogodilo njenom tati i nije stvar s kojom bi se itko trebao šaliti!

'Postoje stvari koje su smiješne, no ovo nije. Umjesto da se ismijava s tim, trebao bi pomagati ljudima koji su pogođeni ratom u Siriji, kao i svakoj žrtvi ISIS-a'm  kazala je Bethany za britansli tabloid.

Rod Stewart odmah se ispričao i kazao kako se našalio prije svog koncerta sinoć u Abu Dhabiju, no kazao je kako je uprizorio scenu iz serije 'Igra prijestolja', a ne egzekuciju koju provodi ISIS.

Bethanyjinog oca Davida (44), britanskog humanitarca, ekstremisti su oteli početkom rujna 2014., a smaknuo ga je krvnik Jihadi John. Hainesova udovica i Bethanyna pomajka Dragana kazala je kako je to što je učinio nezrelo i potpuno neodgovorno.