SRUŠIO IMENJAKA

Dva gola Duje Čopa za prvu pobjedu Dinama u 2013.

18.01.2013 u 18:54

Bionic
Reading

Dinamo je u drugom pripremnom nastupu u turskom Beleku upisao i prvu pobjedu. Nakon poraza od minhenskih 'zehcigera' igrači Krune Jurčića svladali su nekadašnji ponos Istočne Njemačke - imenjaka iz Dresdena

Zagrebački Dinamo je protiv osmerostrukog prvaka Istočne Njemačke Dynama Dresden ostvario pobjedu rezultatom 2:0, a oba gola za hrvatskog prvaka postigao je Duje Čop koji je započeo utakmicu u paru s Fatosem Beqirajem.

Nakon dvoboja Čop je za službenu klupsku stranicu rekao:

'Naravno da mi je drago što sam zabio. Ja sam napadač i uvijek je lijepo zabiti, no najbitnije da smo mi igrali dosta dobro i dobili utakmicu. Rezultat čak i nije toliko bitan, ali vidjelo se na terenu da smo usvojili ideje trenera Jurčića, dominirali smo i bili puno bolji tako da možemo biti zadovoljni,' prenosi Dinamovo internetsko glasilo.

Do povratka u Zagreb 25. siječnja Dinamo bi još trebao odigrati dvoboje protiv Pohang Steelersa, te ukrajinskih sastava Volyna i Metalurga iz Donjecka.

GNK Dinamo - Dynamo Dresden 2:0 (2:0)

Dinamo: Kelava, Vrsaljko, Šimunović, Šimunić, Ibanez, Ademi, Brozović, Kovačić, Sammir, Čop, Beqiraj; drugo poluvrijeme: Zelenika, Tomečak, Jedvaj, Čalušić, Pivarić, Leko, Kolar (od 75. Brodić), Husejinović, Pamić, Rukavina, Krstanović

Dynamo (D): Fromlowitz, Savić, Jungwirth, Pepić, Köz, Thoelke, Koch, Leistner, Fiel, Lagator, Slišković (još su igrali: Papadopoulos, Fort, Pote, Losilla, Koch)

Žuti kartoni: Kolar (61.), Brodić (89.) / Papadopoulos (49.), Koch (59.)