PREKRASAN POTEZ

Evo što je Kamerunac Belle napravio obrani Rijeke!

12.04.2013 u 21:15

Bionic
Reading

U derbiju 27. kola MAXtv Prve lige RNK Split došao je do vrijedne pobjede, a posebno se sjajnim prodorom istakao Henri Belle…

Momčad Zorana Vulića trijumfom protiv Rijeke s tri se osvojena boda potpuno uključila u borbu za drugo mjesto. Odličnu igru na domaćem terenu okrunili su Splićani s tri pogotka, od kojih je najimpresivniji bio onaj u 66. minuti Ante Rebića, ali ne zbog realizacije mladog napadača, već zbog onog što je tome prethodilo. Naime, asistent kod gola bio je Kamerunac Henri Belle, koji se okomito probio kroz gostujuću obranu i onda podvalio loptu suigraču. Definitivno potez kojeg će se u RNK Splitu rado sjećati.

Rijeka će vjerojatno žaliti zbog pogotka u 77. minuti koji joj je najvjerojatnije nepravedno poništen. Čini se da Jogan nije bio u zaleđu u trenutku kad je Benko pucao loptu. Da je taj gol priznat, tko zna kako bi dvoboj završio.

Ovako je uslijedio novi pogodak Splita, kojeg je zabio Barišić pa Benkov 'tračak nade' za Rijeku i Ercegov gol za konačnu odluku. Sve to samo u tri minute, od 83. od 86.

Najbolje trenutke s ove utakmice koja je završila 3:1 pogledajte u priloženom videu.