registrirali trademark

Fallout 4 pred razotkrivanjem?

19.11.2013 u 10:21

Bionic
Reading

Nakon što je dovršila rad na DLC sadržajima za Skyrim, Bethesda je početkom ove godine objavila da se posvećuje novom projektu, a to bi prema najnovijim indicijama mogao biti – novi Fallout

U travnju ove godine medijima se oglasila Bethesda i najavila početak rada na potpuno novom projektu. Nešto kasnije najavljen je i novi Wolfenstein, projekt čiji su teaseri neodoljivo podsjećali na Fallout setting. Po najavi novog FPS-a, obožavatelji Wolfensteina bili su oduševljeni, a ljubitelji Fallout franšize očekivano razočarani.

 

No ipak, činjenica je da je Bethesda samo izdavačka kuća koja nadzire razvoj Wolfensteina, što znači da se njen razvojni team može u potpunosti posvetiti nekom drugom projektu. S obzirom na najnovije informacije, u pitanju je – Fallout 4.

 

Naime, Bethesda je kod OHIM-a (Office for Harmonization in the Internal Market) prije nekoliko dana registrirala trademark na ime 'Fallout 4'. Stvar bi tu bila savršeno čista da prije nekoliko mjeseci na isti način nije bio registriran i Half-Life 3, za koji je trademark nakon samo nekoliko dana uklonjen.

 

Mnogi nagađaju s obzirom na registraciju da bi Fallout 4 mogao biti predstavljen na VGX (preimenovani 'Spike Video Game Awards') eventu koji će se održati 7. studenog. Na taj bi način Bethesda izbjegla vrhunac hypea oko upravo-izašlih next-gen konzola i bez velikog problema došla do ogromnog broja igrača diljem svijeta.

 

Podsjećamo, Fallout 4, ukoliko se dogodi, biti će tek druga Fallout igra iz Bethesde. Za Fallout: New Vegas zaslužan je Obsidian Entertainment.