PRODUŽENA VERZIJA

Fantastični trailer za The Last of Us

03.04.2013 u 01:09

Bionic
Reading

Naughty Dog objavio je i proširenu verziju posljednjeg trailera za The Last of Us, igre koja bi, ako ispuni potencijale, mogla biti upamćena kao jedna od najboljih PlayStation 3 ekskluziva

Još od prve najave, The Last of Us pratimo s velikom pozornošću. Drugačije i ne ide s obzirom na kultni status Uncharteda, franšize koja je proslavila Naughty Dog. Nakon završene trilogije taj se studio okrenuo potpuno novom projektu koji je smješten u novi setting, no mehanikom uvelike podsjeća na Uncharted.

 

Bilo kako bilo, igra će se na tržištu pojaviti 14. lipnja što više nije uopće toliko daleko iako ovaj uporni snijeg vani sugerira drugačije. Naughty Dog je prije nekoliko dana objavio novi trailer namijenjen prikazivanju na TV ekranima, a njegovu produženu verziju sada možete vidjeti ovdje;

 

 

'Što reći, koju posluku porati?' – rekli bismo uličnim žargonom pod utjecajem YouTubea. Ništa, igra izgleda zaista obećavajuće, iako smo i dalje skeptični oko količine skriptiranja i quick-time eventova. Ipak, prema onima koji su igrali demo, radi se o igri koja bi mogla biti upamćena kao jedna od najznačajnijih PlayStation 3 ekskluziva.

 

Podsjećamo, radnja igre odvija se u bliskoj budućnosti po izbijanju svojevrsne gljivične epidemije koja je uzela milijune života u prisilila civilizaciju na život u izoliranim karantenama. No, kao što to obično i bude, u takvim karantenama formirale se se diktature i tu u priču ulazi Joel, preprodavač oružja koji je svojem prijatelju obećao da će 14-godišnju Ellie izvesti iz karantene i odvesti je do utočišta otpora pod nazivom 'Fireflies' iliti – Krijesnice.

 

Svo ono što će se događati na tom nimalo laganom putovanju vidjeti možete i u traileru.