PRVAK U PARKU MLADEŽI

'Gdje je Dinamo najslabiji? U Ligi prvaka!'

16.11.2011 u 13:10

Bionic
Reading

U petak u Splitu gostuje Dinamo, no derbi ovoga puta nije u Poljudu, nego u Parku mladeži gdje se 'crveni' spremaju za hrvatskog prvaka

Domaćini priliku za bodove vide u padu forme 'modre' momčadi koja se već godinama javlja u studenom nakon što ih iscrpe europske utakmice i domaća liga.

Gdje je Dinamo najtanji?

'U Ligi prvaka,' spontano je ispalio Ante Vitaić.

Andrija Vuković, kapetan Splita, stao je u obranu trenera i svlačionice nakon što je bivši trener Ivan Katalinić optužio predsjednika kluba Žužula kako ga je smijenio jer mu nije dao slagati momčad.

'Katalinićev tajming nije dobronamjeran dva dana prije derbija s Dinamom. U momčadi govorimo samo 'borba, borba, borba...' Dosta nam dvojbi kako igramo s Hajdukom, kako s Dinamom, kao da bi oni trebali izaći iz busa i dobiti sa 3:0 dojučerašnjeg drugoligaša. Dinamo je svjestan da je ovo teren gdje mogu posrnuti,' govorio je kapetan.

Glasnogovornik kluba Jerko Trogrlić iznio je papire dokumente kojima potvrđuje da je Kataliniću isplaćeno plaće i premije za izborenu Europu, sve što je bilo potpisano. Priložio ugovor i potvrdu da mu je uplaćeno 274.623,33 kune.