TUĐMANOVO PROROČANSTVO

Glavaš osuo paljbu po Karamarku

30.10.2015 u 16:10

Bionic
Reading

Nakon što je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko gotovo u potpunosti odbacio mogućnost postizborne suradnje Domoljubne koalicije i HDSSB-a, Branimir Glavaš je po njemu osuo paljbu

'Nažalost, uistinu se ostvarilo proročanstvo pokojnog predsjednika Tuđmana iz 1999, kada je izjavio kako se u Hrvatskoj udružuju 'vragovi' svih mogućih boja. Da je živ, bio bi svjedok da stranka koju je osnovao danas pod vodstvom Karamarka upravo radi ono na što je Tuđman davno upozoravao', kazao je Branimir Glavaš na skupu HDSSB-a, stoji na njegovoj stranici na Facebooku.

Podsjetimo, Karamarko je, odgovarajući na pitanje je li spreman koalirati s HDSSB-om, nakon što predsjednik SDP-a Zoran Milanović nije želio u potpunosti odbaciti takvu mogućnost, kazao da je frapantna njihova zadnja ideološka manifestacija s crnim odorama. 'Stranka koja ima potrebu uniformirati ljude u takve odore nama je neprihvatljiva! A hrvatski socijaldemokrati koji s njima koketiraju time potvrđuju da nisu socijaldemokrati, već im je stalo jedino do sinekura i novog mandata na vlasti. HDZ ne želi koketirati s ekstremistima, niti pod svaku cijenu imati funkcije i položaj', kazao je Karamarko.

Na izričito pitanje što ako im upravo zastupnici HDSSB-a budu nedostajali za sastavljanje Vlade, Karamarko je odgovorio: 'Čvrsto sam uvjeren da Domoljubnoj koaliciji neće trebati pomoć HDSSB-a za sastavljanje Vlade. Ne znam što bi HDSSB trebao učiniti i kojim bi se to riječima i gestama trebao ograditi od ovoga što pokazuje u posljednje vrijeme da bismo koalirali s njim. Mislim da je takva koalicija gotovo nemoguća', rekao je Karamarko za Jutarnji list.

Nažalost, uistinu se ostvarilo proročanstvo pokojnog predsjednika Tuđmana iz 1999. godine kada je izjavio kako se u...

Posted by Branimir Glavaš on Friday, October 30, 2015