OTKAZ TRENERU RIJEKE

Gol Zadra sasvim zakomplicirao MAxtv Prvu ligu

18.03.2012 u 20:39

Bionic
Reading

Zadar je na Kantridi u posljednjem dvoboju 22. kola MAXtv Prve lige pogodio za 1:0, a Rijeka nije uspjela uzvratiti i situacija oko granice ostanka sasvim se zgusnula

Rijeka je pobjedom mogla lijepo odmaći društvu kojega more brige oko ostanka, no nisu pokazali dovoljno i Zadar je golom Tokića izišao iz zone iz koje se ispada.

Zadranima i njehovom treneru zebiću to je druga pobjeda u nizu, a idućeg tjedna na Stanove im dolaze već pomalo otpisani Varaždin i izravan konkurent Istra 1961.

Riječani će pak u nove izazove ići bez trenera Ištuka koji je dobio otkaz nakon petomjesečnog mandata na Kantridi. Najčešće spominjano ime za nasljednika je Dragan Skočić koji je u jednom razdoblju na istoj klupi dobio nadimak Mister 100 posto. Vremena za čekanje nema jer već u srijedu na Kantridu dolazi Hajduk. U Jadranskom derbiju će dva ranjena protivnika tražiti pobjedu kojom bi isprali poraze iz ovoga vikenda.

'Na Maksimiru smo igrali povučenije, ali na Kantridi ćemo izgledati sasvim drugačije jer nas u srijedu zanima samo pobjeda,' najavio je svoj prvi Jadranski derbi nakon povratka u Hajduk branič Mato Neretljak.

Snimka s Kantride