RIJEKA IH ODBILA

Hajduk odlučio prodati i Anasa Sharbinija?!

13.12.2011 u 20:15

Bionic
Reading

Hajduk bi u svoje redove rado doveo barem jednog riječkog mladića, za što su navodno spremni ponuditi Ahmada Sharbinija u zamjenu

Pritisnut financijskim nedaćama, Hajduk će morati pažljivo trgovati ovog zimskog prijelaznog roka. Ne samo da mora prodati barem jednog od standardnih igrača da bi preživio, nego mora i kupiti jeftino da bi popunio redove. U Hajduku su namjeravali kupiti nekoga od Rijekinih igrača, u prvom redu su mu interesantni Čulina ili Kreilach, no kako iz Rijeke poručuju da od njih nema ništa, morat će se okrenuti drugim izvorima.

Riječani su odbili i mogućnost povratka Ahmada Sharbinija na Kantridu, pod motom 'tko jednome iz Rijeke od u Hajduk, nema mu povratka'.

Osim izvjesnih odlazaka Subašića i Tomasova, koji ne žele potpisati nove ugovore te Vukušića koji jedini može postići pravu cijenu na tržištu, najizvjesniji je odlazak Marija Maloče, koji ima dvije vrlo konkretne ponude, iz Njemačke i Rusije. No, novost je da bi se Hajduk zbog recesije rado odrekao i Anasa Sharbinija, s kime bi u paketu otišao i brat Ahmad. Time bi se rasteretila bijela blagajna za oko 500.000 eura, a možda bi se i Riječani odobrovoljili kada bi im se za njihove mladiće, umjesto Ahmada, ponudili euri.