2:1 ZA BIJELE

Hajduk prije odlaska u Antalyju svladao Mosor

22.01.2012 u 18:42

Bionic
Reading

Hajduk je pobijedio drugoligaša Mosora 2:1 u zadnjoj trening utakmici prije odlaska na pripreme u tursku Antalyju. Strijelci za Hajduk bili su Tomaš i Kiš, a jedini pogodak u mrežu bijelih djelo je obrambenog igrača Hajduka, Obšivaća

Nešto bolje odigrao je Hajduk u odnosu na prethodna tri ogleda, premda je trener Balakov i ovoga puta opravdao igrače velikim umorom.

'Bila je ovo najteža utakmica jer smo odigrali četiri utakmice i odradili 11 treninga u sedam dana. Drago mi je da smo pobjedom zaključili prvu fazu priprema jer to donosi samopouzdanje mladim igračima. A i pripreme smo završili bez povreda', kazao je Balakov.

Hajduk je poveo lijepim golom iz slobodnog udarca mladog Tomaša, a Mosor je poravnao nakon gužve u šesnaestercu. Blažević je obranio udarac Repića s bijele točke, a odbijanac je Obšivać nespretno pospremio u vlastitu mrežu. Pobjedu Hajduka donosi junior Kiš.

'Zadovoljan sam prvom fazom priprema, sada idemo u Tursku, a očekujemo da se i pojačamo u prijelaznom roku', zaključio je Balakov.