BLIJEDIH 0:0

Hajduk remizirao sa Zadrom, igračima zvižduci

20.01.2012 u 20:34

Bionic
Reading

Hajduk je danas na Poljudu odigrao treći pripremni ogled, remizirali su sa Zadrom bez postignutih golova, a oko 1.500 okupljenih gledatelja ispratilo je igrače Krasimira Balakova s terena zvižducima

Mršavi remi Hajduka i Zadra odgledalo je oko 1.500 gledatelja na Poljudu. I nisu bili zadovoljni onim što su prikazali njihovi ljubimci. Hajduk se još traži, nema povezanih linija i jasne slike kako bi momčad trebala izgledati na proljeće. Jalove napade i propusnu obranu trener Krasimir Balakov još jednom je opravdao napornim treninzima (bijeli su trenirali jutros dva puta), no i Zadar je počeo pripreme i nisu ni oni ništa svježiji.

Hajduk je istinski zaprijetio tek dva puta, pred sam kraj susreta jedan centaršut mladoga Tomaša odsjeo je na gredi, koju je iz slobodnog udarca nešto kasnije uzdrmao i Krešo Ljubičić. Sve ostalo bilo je daleko od gola.

Ni Zadrani nisu briljirali, jedinu pravu priliku poklonio im je golman Hajduka Goran Blažević, koji se poigravao s loptom i živcima suigrača i navijača, no Zadrani nisu poentirali nakon što im je poklonio loptu.

'I mi i Hajduk smo u punom treningu, vidjelo se to po igračima, noge su teške. Rezultatom smo zadovoljni, remi na Poljudu za nas je uvijek dobar', kazao je trener Zadra Dalibor Zebić.

'Pripremne utakmice služe da svi igrači dobiju priliku. Danas je ovo bio treći trening za nas i taj ritam ćemo držati do odlaska u Tursku. Zadovoljan sam angažmanom i pristupom svih igrača', otkrio je Balakov, koji je zamolio navijače za još malo strpljenja.

'Navijači Hajduka priznaju samo pobjede i zato negoduju. No kad počne prvenstvo i kad osvojimo bodove koje smo planirali, bit će i oni zadovoljniji'.

Na Poljudu je u tijeku veliko pospremanje, koje bi moglo donijeti više prostora i nekim već poznatim licima. Špekulira se kako bi se na mjesto direktora trebao vratiti već pomalo zaboravljeni Fredi Fiorentini, a svoje bi pozicije u stručnoj piramidi Hajduka dobili i bivši proslavljeni igrači Ivica Mornar, Goran Vučević i Igor Tudor.