DOBAR POČETAK

Hajduk u Turskoj pobijedio Dynamo

21.01.2013 u 17:07

Bionic
Reading

U prvom prijateljskom ogledu na pripremama u Turskoj momčad Miše Krstičevića svladala je Dynamo iz Dresdena 1:0, a jedini gol postigao je crnogorski napadač Ivan Vuković u 37. minuti na asistenciji Mirka Oremuša.

Hajduk je u dvije pripremne utakmice u Hercegovini s po 6:0 svladao Brotnjo, a seriju pozitivnih rezultata igrači Miše Krstičevića nastavili su i u drugom dijelu priprema, u Turskoj. U prvom ogledu slavili su Splićani s minimalnih 1:0 protiv Dynama iz Dresdena, a jedini gol postigao je Ivan Vuković na asistenciju Mirka Oremuša.

Zaigrao je Hajduk u kombiniranom sastavu, Krstičević je na travnjak poslao jedanaestoricu, Kalinić - Oremuš, Jonjić, Milović, Jozinović - Lima, Milić - Vršajević, Andrijašević, Caktaš – Vuković, a kasnije su još ušli I Stojanović, Ozobić, Kiš, Tomaš i Kovačić. Nisu nastupili Kouassi, Patinho i Cassio, njih bi Krstičević trebao isprobati sutra, kada će Hajduk zaigrati protiv druge momčadi Wolfsburga.

I jedna i druga momčad imale su još po nekoliko izglednih prigoda, a obje su promašile i udarce s bijele točke. Najprije je Vuković promašio u 22. minuti, kod rezultata 0:0, da bi u 80. minuti promašio i Fiel, pa je susret okončan minimalnom pobjedom Hajduka.