ČEKA SE LIJEČNIČKI PREGLED

Hrvatski reprezentativac 'otišao sanirati' Hajduk

28.01.2013 u 17:35

Bionic
Reading

Josipa Radoševića od potpisa ugovora s Napolijem dijeli tek liječnički pregled, kome bi trebao pristupiti tijekom utorka u rimskoj sportskoj klinici Stuart

U ponedjeljak je iz splitske zračne luke u Rim odletio Josip Radošević u pratnji brata Antonia. Tamo su ih dočekali predstavnici Napolija, koji su ih odveli u svoj grad, odakle će se u utorak zaputiti natrag u Rim na liječničke preglede u poznatu sportsku kliniku Villa Stuart, te potom, ako sve prođe šprema očekivanju, i na svečano potpisivanje ugovora.

Radošević je bio sretan, zadovoljno je pozirao okupljenim fotoreporterima, te je uoči ulaska u zrakoplov kazao: 'Uzbuđen jesam, ali nisam euforičan. Idemo korak po korak, najprije moram proći liječnički pregled, a tek potom ćemo razgovarati o ostalim detaljima transfera. Nema žurbe.'

Mladi reprezentativac svjestan je kako bi njegovim transferom na Poljud stiglo 3 milijuna spasonosnih eura, prijeko potrebnih za sanaciju financijskih dubioza kluba.

'Bila bi mi čast da Hajduk zaradi novac na mom transferu i spasi se, ipak sam ja ponikao u tom klubu i zauvijek ću biti dio njega' zaključio je 19-godišnji Radošević.