DRUGOLIGAŠ SLAVIO

Igrači Dugopolja Hajduku utrpali četiri gola u pobjedi

18.01.2012 u 19:11

Bionic
Reading

Drugoligaš Dugopolje slavio je u prijateljskoj utakmici protiv Hajduka 4:2, a gosti su vodili i s visokih 3:0. Balakov nije zabrinut

Neugodan poraz pretrpio je Hajduk u prijateljskoj pripremnoj utakmici protiv drugoligaša na Poljudu. Slavili su gosti za koje su golove postigli Guć 2, Brnadić i Andrijašević, sa 4:2, a za Hajduk su zabili Kiš i Vuković s bijele točke. Zanimljivo je dodati da je trener Hajduka u prvom dijelu u momčadi imao puno mladih igrača.

'Bila je ovo pripremna utakmica u kojoj smo dali priliku svim igračima, bio je ovo dobar trening. U prvom dijelu osim Ahmada Sharbinija nije igrao nitko od standardnih igrača i nema razloga za brigu. Do polaska u Tursku ostalo nam je još tjedan dana i dvije utakmice u kojima će svi dobiti priliku da se dokažu i zasluže svoje mjesto', rekao je trener Hajduka Krasimir Balakov.

Susret je na pomoćnom terenu stadiona na Poljudu pratilo oko 1.500 gledatelja, a u prvom dijelu bio je i prekid od pet minuta zbog dimne zavjese. Trener gostiju Ante Miše bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi, te prvom povijesnom pobjedom nad Hajdukom.

'Bila je ovo prijateljska utakmica s puno promjena i puno mladih igrača, no ipak, četiri gola Hajduk ne bi smio primiti od Dugopolja', smatra Miše.