L. A. NOIRE, THE WITCHER 2, FABLE 3

Igre koje izlaze ovoga tjedna

16.05.2011 u 08:45

Bionic
Reading

Nakon što je prošloga tjedna najveći novi hit bio multiplayer-only FPS Brink koji je na kraju mnoge i razočarao, ovoga tjedna teško da će itko biti razočaran

Zaista, ovaj tjedan vjerojatno ćemo svi pamtiti sve do kraja godina. Naime, stižu nam dva vrhunska naslova koja teško da će ispasti imalo loše.

 

L. A. Noire: što reći o ovome naslovu, a da već nismo? Radi se o detektivskoj avanturi s primjesama akcije u koju Rockstar ove godine polaže najviše nade. Team Bondi prvi je u nekoj videoigri iskoristio i beneficije tehnologije MotionScan koja je omogućila dosad najvjernije facijalne animacije u nekoj igri u povijesti. Za igru je kreiran scenarij od nekoliko stotina stranica kako bi gameplay potrajao i dulje od 30-ak sati, a tehnologijom Motion Scan snimljeno je više od 400 pravih glumaca.

 

L. A. Noire na tržište dolazi već sutra u SAD, a u Europi, pa i kod nas, očekujte u petak. Nažalost, u igri će moći uživati samo vlasnici konzola PS3 i Xbox 360.

 

L. A. Noire - trailer

 

The Witcher 2: Assassin's of Kings: The Witcher poljskog razvojnog studija CD Projekt upamćen je kao jedan od najboljih RPG naslova u posljednjih nekoliko godina. Sve indicije upućuju na to da će takav, pa i bolji, biti njegov nastavak. O predanosti razvojnoga tima svjedoči i činjenica da su (zasad) odbačene verzije za konzole te je potpuni fokus stavljen na inačicu za PC. Također, za igru je izgrađen i potpuno novi engine zbog čega će The Witcher postati najljepši RPG u povijesti igara protiv kojega ni Skyrim neće imati neke šanse.

 

Baš poput L. A. Noirea, i The Witcher 2 na tržište Europe dolazi u petak, 20. svibnja, a u SAD-u tri dana ranije.

 

 

Osim dviju navedenih igara, dolazi nam još nekoliko vrlo interesantnih naslova. U utorak stiže još jedan DLC za Fallout: New Vegas pod imenom 'Honest Hearts' o kojemu smo pisali prošloga tjedna. Za ljubitelje FPS-a stiže DLC za Crysis 2 pod imenom 'Retaliation'. Serija DLC-a završava izlaskom 'Speedhunters' DLC-a za najnoviji naslov Need for Speed.

 

Osim izlaska The Witchera 2, ljubitelje RPG žanra u petak će razveseliti i konačni izlazak PC verzije Fablea III.