SSX!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

27.02.2012 u 11:43

Bionic
Reading

Iako će se ovoga tjedna na policama trgovina pojaviti nekoliko relativno zanimljivih igara, većina nas dobar će dio tjedna provesti u gorljivom isčekivanju Mass Effecta 3 koji sve glasnije kuca na vrata. Ipak se radi o posljednjem dijelu trilogije jedne od najcjenjenijih franšiza u recentnoj povijesti gaminga. Demo verziju ste odigrali već nekoliko puta zaredom i budimo realni, u međuvremenu vam treba ponešto za opuštanje

Krajem tjedna, u petak, moći ćemo zaigrati 'Komplete Edition' prošlogodišnjeg Mortal Kombata  koji je naišao na brojne pozitivne kritike i kultnom serijalu udahnuo novu svježinu. 'Komplete Edition' je zapravo osnovna igra nadograđena svim DLC materijalima koji su objavljeni nakon izlaska igre. Također, uz sjevernoameričku verziju dobiti ćete kodove za download glazbenog albuma 'Mortal Kombat: Songs Inspired by the Warriors' te Mortal Kombat filma iz 1995. godine. Nažalost, europski igrači tu ostaju kratkih rukava.

 

Mortal Kombat: Komplete Edition biti će objavljen u verzijama za PlayStation 3 i Xbox 360.

 

 

Već sutra pak moći ćete zaigrati 'Mithril Edition' popularnog The Lord of The Rings Online MMO-a koji je, podsjećamo, free-to-play naslov. Uz osnovnu igru, 'Mithril edition' donosi i 'Steed of the Horse-lords' sedlo, 2000 Turpine pointova, dodatne questove, vodič za početnike te mapu tipkovnice s ubilježenim funkcijama pojedinih tipki.

 

Naravno, radi se o PC ekskluzivi.

 

 

Petak nam donosi još jedan reboot. EA je naime odlučio oživjeti SSX franšizu igrom koja se zove jednostavno – SSX. Pod radnim nazivom 'Deadly Descents' najavljena je još 2010. godine, a bitna razlika u odnosu na prethodnike je to što će ovaj puta u igri biti stvarne lokacije za snowboarding. Igra je razvijana za PS3 i Xbox 360 platforme i biti ćemo vrlo iznenađeni postigne li nekakav značajniji uspjeh.

 

 

U srijedu, 29. veljače moći ćemo zaigrati vrlo neobičnu PC ekskluzivu pod imenom 'WAKFU'. Radi se o taktičkom turn-based MMORPG-u iza koje stoji i veliki Square Enix.

 

 

Istoga dana svi će vlasnici Xbox 360 konzola moći zaigrati FPS 'Nexuiz'. Radi se o djelu potpuno nepoznatog studija IIIFonic koji se uspio dokopati licence za CryEngine 3. Iako je igra u produkciji za PC, PlayStation 3 i Xbox 360, datum izlaska PC i PS3 verzije još je nepoznat.

 

 

I za kraj, u četvrtak će se na tržištu pojaviti 'Deep Black: Reloaded', neobični TPS smješten pretežito pod vodom svijeta budućnosti koji više nije nimalo miroljubivo mjesto za život. Kao da to već nismo znali. Igra ne obećava previše, a moći će se zaigrati na PC, PS3, Xbox 360 i OnLive platformama.