KUKOČ NAPUSTIO HAJDUK

Imamo još jednog Hrvata u Le Championatu

15.01.2013 u 15:46

Bionic
Reading

Nezadovoljan statusom u Hajduku, Tonći Kukoč zatražio je raskid ugovora, a predsjednik Marin Brbić mu je izašao u susret. Kukoč će karijeru najvjerojatnije nastaviti u Francuskoj.

Još jedan mladi i talentirani igrač odlazi s Poljuda a da nije ni dobio pravu prigodu da se nametne i dokaže svoje kvalitete. Nakon Perišića, Livaje, Lendrića, Trebotića, Tičinovića... odlazi i Kukoč i to u francuski Rennes, koji mu je navodno ponudio četverogodišnji ugovor.

Kukočeva priča identična je pričama mnogih drugih mladih igrača Hajduka prije njega. Izrastao je u klupskom omladinskom pogonu, proglašen je perspektivnim i onda je morao otići iz kluba. Pokušao je u Ukrajini, nije uspio, pa se vratio. I onda po sistemu toplo – hladno, malo je igrao, malo ne. Kod Balakova je proigrao i bio nezamjenjiv, kod Miše je zasjeo na klupu, kasnije i na tribine i nije bio ni blizu momčadi.

Kukoč se nije mirio s takvom sudbinom, pa je zatražio razgovor s predsjednikom Brbićem i odlazak. Brbić mu je izašao u susret, međusobno su prebili dugove i potraživanja, te je ugovor raskinut sporazumno. Kukoča navodno čeka četverogodišnji ugovor s Renessom, a na rastanku je zaželio svima u Hajduku sve najbolje, te da već ove godine osvoje trofej. Svima osim treneru Miši Krstičeviću. Znakovito.