euro 2024

Jandroković će predvoditi brojnu delegaciju na utakmici sa Španjolcima

14.06.2024 u 12:45

Bionic
Reading

Na poziv Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković nazočit će utakmici prvog kola Europskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Španjolske

Hrvatski nogometaši prvu će utakmicu u skupini B protiv Španjolaca odigrati u subotu 15. lipnja, od 18 sati, na Olympiumstadionu u Berlinu. Uz predsjednika Sabora, u izaslanstvu će biti i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, ministar turizma i sporta Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak te predstojnik Ureda predsjednika Hrvatskoga sabora Tomislav Šimičević. Zajedno s predsjednikom Sabora bit će i njegov mlađi sin.

Danas će, na poziv Hrvatske turističke zajednice, predsjednik Sabora Jandroković otvoriti izložbu fotografija hrvatskih krajolika, turističkih atrakcija i hrvatskih nogometaša pod nazivom „Doživi Hrvatsku“, u 16 sati u Galeriji „Am Bollwerk“ u Neuruppinu, bazi hrvatske nogometne reprezentacije.

Potom će nazočiti manifestaciji u organizaciji Hrvatske turističke zajednice na kojoj će se na gradskom trgu u Neuruppinu predstaviti dio turističke i kulturne ponude hrvatskih županija.

sve osim nogometa

Učitavanje...