KOLARIĆ NA FACEBOOKU

'Jedini izlaz za Milanovića je smjena Miljenića'

20.05.2015 u 09:53

Bionic
Reading

Aleksandra Kolarić na Facebooku je komentirala slučaj ministra Orsata Miljenića i zapošljavanja 'na ulici' po stranačkoj liniji

'Pogledala sam snimku ministra Miljenića i oca SDP-ovke (kaže otac da je kćer bila ili jest članica Glavnog odbora). Ako je snimka istinita, iz nje bez ikakve sumnje jasno proizlazi da je ministar obećavao pomoć u zapošljavanju stranačke članice. Jedini izlaz za premijera je smjena Miljenića i to već preksutra na sjednici Vlade. Bilo koji drugi završetak ovog skandala znači da Milanović odobrava ovakve postupke', napisala je poznata SDP-ova disidentica.

Kolarić je također ismijala i izjavu ministra Siniše Hajdaša Dončića, nazvavši je izjavom dana, ali ne današnjeg, nego sutrašnjeg jer danas je već imala jednu. Dončić je kazao da ne misli (da Miljenić mora dati ostavku) jer je Orsat vrlo dobar ministar, nestranački ministar i jedan od njemu najdražih prijatelja u Vladi.

Kolarić je za tportal kazala da se čini kako ministri ne razlikuju dobro privatno od javnog. 'Ne razumiju javnu odgovornost dužnosnika, a onda u te ozbiljne trenutke ubacuju neprimjerne šale i pošalice', rekla je bivša SDP-ovka.

Pogledala sam snimku ministra Miljenića i oca SDP-ovke (kaže otac da je kćer bila ili jest članica Glavnog odbora). Ako...

Posted by Aleksandra Kolarić on 19. svibnja 2015