TRANSFORMERS: RISE OF THE DARK SPARK

Jeste li spremni za povratak divovskih robota?

17.02.2014 u 13:20

Bionic
Reading

Ako su vam usfalili Transformeri, ne očajavajte jer Hasbro misli na vas (i na vašu kreditnu karticu)

Ljubitelji Transformers franšize biti će oduševljeni najnovijim vijestima iz Hasbroa. Naime, u izradi je novi next gen transformers naslov pod imenom Rise of The Dark Spark. Igra je najavljena za više-manje sve popularne platforme osim Wii U-a, što znači PC, PS3, PS4, Xbone, Xbox360 i Nintendo 3DS. Na različitim verzijama igre, naravno, rade različiti studiji, tako da recimo 3DS razvija WayForward.

 

 

 

 

Igra će gamerima pod ruke baciti preko četrdeset klasičnih transformera, dešavati će se u mješovitom svemiru sačinjenom od klasičnih i Michael Bayevih Transformera, te će igračima dati priliku da štite Zemlju ili ju rastepu u komade. I kao šlag na kraju, moći ćete konačno igrati Grimlocka, čuvenog tiranosaur-autobota koji među ostalime može bljuvati vatru. Jesemti bigulicu, daj mi samo njega i kupujem igru.

 

Transformers: Rise of The Dark Spark imati će multiplayer, single player i co-op modove, svidjeti će se fanovima Transformers filmova i igračaka, a na tržištu bi se trebao pojaviti tijekom lipnja!