RAZOČARANJE REMIJEM

Jurčić o svojoj poziciji: Ničega se ne bojim!

03.12.2011 u 20:26

Bionic
Reading

Nakon odigrane utakmice igrači Dinama izlazili su iz svlačionice vidno razočarani remijem u Vinkovcima.

U Dinamu nisu bili presretni što su u posljednjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva prosuli bodove kod Cibalije. Igrači nisu skrivali razočaranje, kao niti trener Jurčić.

'Mislim da smo nesretno primili drugi gol i to svega tri minute prije kraja utakmice. Igrali smo dobro i imali nekoliko odličnih prilika. Nažalost, golove smo primili iz naših grešaka', rekao je vratar plavih Ivan Kelava.

Razočaran remijem bio je i strijelac izjednačujućeg gola za Dinamo Ibanez.

'Igrali smo dobro i dominirali. Imali smo sto šansi, a oni su iz dva udarca na gol dali dva gola. Poslije svega kući idemo, nažalost, sa samo jednim bodom', ustvrdio je Ibanez koji je ponovno zabio iz slobodnog udarca.

Mladi Mateo Kovačić, koji je još jednom dokazao svoj raskošni talent, rekao je da je poslije svega i on, kao i cijela momčad, tužan te da su nesretno izgubili dva boda.

'U drugom poluvremenu pokazali smo tko smo i što smo. Nažalost, kod toga drugog gola Cibalije ja ne izbacim loptu u aut i onda iz skoka dobijemo gol nekoliko minuta prije kraja utakmice', istaknuo je Kovačić koji smatra da Zlatko Mamić ima pravo što se ljuti na igrače.

'Imali smo već riješeno prvenstvo ali smo sa ove dvije utakmice sve to malo uprskali. Ipak, popraviti ćemo se i sve opet dovesti u red', rekao je Kovačić.

Zahvaljujući treneru Krunoslavu Jurčiću na prilikama za igru koje dobiva Kovačić je rekao da su lošije igre koje Dinamo pruža u zadnje vrijeme više plod nesreće nego pada forme.

Trener Jurčić bio je posebno ljut na način kako su njegovi igrači primili pogodak u 87. minuti kada je Kresinger bio najviši u skoku bez da ga je itko zapravo čuvao.

'To su nedopustive situacije, primili smo gol kakav nismo smjeli, ali očito su u pitanju dječje bolesti, nedostatak kuraže u trenucima kada se odlučuje utakmica, s druge strane Cibalija je iskoristila sve što je mogla', kazao je Dinamov trener Kruno Jurčić.

Tvrdi da je bio zadovoljan Dinamovom igrom u prvom poluvremenu (!?). Netko ga je pitao - ali, kako, Kruno, pa niste bili opasni po gol. Trener je ironično uzvratio:

'Da, imali smo samo dvije stative...'

Bojite li se za svoju poziciju, iza vas su dva uzastopna remija?

'Ničega se ne bojim!', uzvraća Kruno.

Na žalost, opet se ozlijedio Leandro Cufre (mišić) i otpada za Lyon, a već nedostaju dvojica prekaljenih braniča Šimunić i Tonel. Od stopera su 'živi' samo još Domagoj Vida, Ante Puljić i prisilno Arijan Ademi. Walid Atta, koji je jučer bio na klupi, nije prijavljen za Ligu prvaka, dok je Barbarić na popisu, ali ga je Kruno davno otpisao.