NEOBIČNA KAMPANJA

Kandidat za riječkog gradonačelnika Bukša radio kao prodavač u sex shopu

10.05.2017 u 19:18

Bionic
Reading

HNS-ov gradonačelnički kandidat u Rijeci Juraj Bukša u sklopu kampanje za izbore okušao se kao prodavač iza pulta Sex shopa Touch

'Danas sam na poziv svog prijatelja Ante Krpine odlučio provesti jedan sat radeći u Sex shopu Touch. Hvala na pozivu! Razgovarali smo, između ostaloga, o pravima LGBT zajednice, o njihovim problemima, diskriminaciji, ljudskim pravima i pravu na jednakost. Podržavam svaki izbor. Podržavam svaku različitost. Jedini sam kandidat koji se usudio javno pokazati da nema problem s ljudima koji svoju spolnu ulogu vide drugačije od tradicionalne i one koju im je društvo dodijelilo.

Osim toga, razgovarali smo i o diskriminaciji malih trgovina, pritisku inspekcija te nepriznavanju ulaganja vlastitih sredstava u gradske prostore. Razgovarali smo i o tome kako je svaki posao koji se radi vrijedno, pošteno i u skladu sa zakonom, vrijedan poštovanja i pažnje mene kao kandidata. Uživao sam danas.

Uživao sam i kad sam bio smetlar i kad sam bio konobar, uživao sam i radeći na tržnici i još imam zakazanih novih radnih sati. Ja sam dio Vas! Želim vam to i pokazati. Dijelim sudbinu svih svojih Riječana. Zato želim da nam bude bolje. Svima. I diskriminiranima i manjinama i većinskom stanovništvu. Želim da budemo svjetska metropola, a ne slijepo crijevo Mediterana!' napisao je Bukša na Facebooku.