STANKOVIĆ NA FACEBOOKU

'Kaznite me, a Jasminu Jovev autom vucite po ulicama Siska!'

03.02.2014 u 14:15

Bionic
Reading

Urednik i voditelj HTV-a Aleksandar Stanković na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2 očitovao se o jučerašnjem ugošćavanju Jasmine Jovev koja je županicu Lovrić Merzel povezala s korupcijom.

'Mene HRT treba kazniti zbog jučerašnje emisije, a Jasminu Jovev vjerojatno treba zavezati za auto i vući po ulicama Siska kao primjer kako prolaze izdajice. To bi vjerojatno zadovoljilo urednike Novog lista koji su me maloprije nazvali s pitanjem hoću li snositi kakve posljedice jer jučer u emisiji zviždačicu Jasminu Jovev nisam pitao je li radila u kampanji HDZ-a. Od mojih nadređenih tražit će da me kazne. E pa dečki iz Novog lista, sram vas bilo! Eto, samo to. Frano Supilo se vjerojatno okreće u grobu kada vidi kakvi mu poltroni i vlastolisci vode novine. Nije važno što netko upozorava na ukradene milijune, važno je li 15 dana u svom životu radio za HDZ??? Nevjerojatno je dokle ide obožavanje Zorana Milanovića. Kakav HDZ, kakvi bakrači! Gdje su pare gospodo, to je pitanje!', oštar je Stanković.

Kaže i kako ne zna za nikakve tužbe Marine Lovrić Merzel jer ona tvrdi da joj se preko Jovev Stanković osvećuje jer ga je tužila.

Podsjetimo, Marina Lovrić Merzel u studenom prošle godine gostovala je kod Stankovića. Njezin suprug Mladen Merzel došao je kao pratnja. Nisu mu se svidjela Stankovićeva pitanja, a ponajviše pitanja o njegovu radiju Quirinusu koji posluje sa županijom. Novinara je verbalno napadao u nekoliko navrata poslije emisije na hodnicima HRT-a. Vikao je da je neprofesionalno vodio emisiju i da ako želi nastaviti svoju karijeru u tom smjeru, neka se kandidira za Sabor.