ŠTO VI MISLITE

Koliko može nova (Volpijeva) Rijeka?

10.07.2012 u 08:42

Bionic
Reading

Na Kvarneru sve prši od optimizma. Milijuni talijanskog milijardera Gabrielea Volpija podigli su euforiju kod riječkih navijača, iako sezona počinje za nešto više od desetak dana, a dobru atmosferu dodatno su zagrijali odlični rezultati i predstave kluba u prijateljskim ogledima

U odnosu na prošlu sezonu, u kojoj se strahovalo od drugoligaškog ponora i dugova i u kojoj se igra zasluženo opisivala sivim tonovima, dogodio se potpuni zaokret. Gubitnička družina iz 2011/12. odjednom se pretvorila u najozbiljniju prijetnju za nedodirljivi Dinamo.

Riječkoj mladosti, od koje se s pravom puno očekuje (Kreilach, Močinić, Čulina, Datković, Sluga), u svlačionici se pridružila kompletna jedna nova momčad: vratar Mance, desni bočni Poljak Mierzejewski, na lijevom boku Talijan Vannucci, stoperske pozicije su popunjene iskusnima Neretljakom i Kneževićem, u veznom redu su nova lica Gabrić, Brezovec, Weitzer, Vranješ, pa ofenzivni belgijski veznjak porijeklom iz Konga Mutombo, a u napadu je novo ime Benko.

Mislite li da ova Rijeka može ugroziti Dinamovu dominaciju? Uključite se i vi u raspravu oko ove i drugih nogometnih tema – registrirajte se na Tribina.hr

Rijeka tu ne namjerava stati, traži se drugi golgeter, ali neće biti ništa neobično da uprava dovede još poneko pojačanje na nekoj drugoj poziciji.

Na pripremama su pali ruski Tomsk (2:0), slovenska Gorica (2:0) i Radomlje (5:0), gruzijski Metalurg (1:0) i austrijski Heiligenkreuz (4:1), remiziralo se s ukrajinskim Sevastopoljem (1:1)… No ono pravo tek dolazi!

Pitamo Vas na tribina.hr može li Volpijeva Rijeka u MAXtv Prvoj ligi zaprijetiti Dinamovoj dominaciji ili je realnost borba za drugo i treće mjesto? Što mislite o pojačanjima na Kantridi? Sviđa li Vam se izgled nove Rijeke? Koje su njene prednosti, a koje mane? S obzirom na proračun, je li riječka uprava obavila dobar posao?