DUGOTRAJNI SINGLEPLAYER

L.A. Noire će trajati 30-ak sati

13.04.2011 u 08:39

Bionic
Reading

Iz Team Bondija stižu najave o impresivnom vremenu trajanja singleplayer kampanje njihove nadolazeće detektivske akcijske avanture

L.A. Noire sadržavati će nevjerojatnih 5 sati i 12 minuta cut-scena kroz koje će biti ispričana priča, objavljeno je na službenim stranicama British Board of Film Classification, institucije zadužene za nadzor video materijala i njegovu klasifikaciju, tj. određivanje prikladnosti. L.A. Noire tako je označen brojem 18, što naravno znači da će igru mući kupiti samo oni stariji od 18 godina.

 

Prema njima, igra sadrži 'vrlo neprikladan jezik, izraženo nasilje, reference na seks i golotinju', no očigledno sve u granicama normale jer BBFC nije zatražio nikakva rezanja i izdvajanja pregledanog materijala.

 

No, vratimo se trajanje same igre. Osim što će igra sadržavati impresivnih pet sati snimljenih cut-scena, Team Bondi i Rockstar najavljuju da će prosječnom igraču trebati između 25 i 30-ak sati da dovrši igru. Što reći, osim da je prilično očigledno da nas čeka jedno izvrsno i dugotrajno singleplayer iskustvo kakva su danas malobrojna. Jedan 'Rage' tako će nam potrajati otprilike 15-ak sati što je vrlo malo imamo li na umu da se radi o open-world igri, a FPS-ove poput Homefronta i Call of Dutyja da i ne spominjemo. Njihovo cijelo iskustvo traje manje no samo cut-scene L.A. Noirea.

 

L.A. Noire najavljen je za 20. svibnja 2011. i to za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole.