POGLEDAJTE GOLOVE

Lokomotiva s 2:0 uvjerljivo nadigrala Hajduk

20.08.2012 u 09:29

Bionic
Reading

U derbiju 5. kola MAXtv Prve lige Lokomotiva je na Maksimiru ugostila Hajduk i pobijedila 2:0. Tom pobjedom 'lokosi' su preskočili Splićane na prvenstvenoj ljestvici i sad su na trećem mjestu, a 'bijeli' na četvrtom

U posljednjoj utakmici 5. kola MAXtv Prve lige Lokomotiva je u Zagrebu, pred otužno praznim Maksimirom, nadvisila Hajduk 2:0 i s nova tri boda preskočila Splićane na prvenstvenoj ljestvici, pa su 'lokosi' tako sad treći, a splitski 'bijeli' četvrti. Prvi je Dinamo, a drugi Slaven Belupo.

Utakmica je najavljivana kao duel dvije mlade i potentne momčadi, prepune talenta i ambicija, no u prvih 45 minuta to se baš i nije vidjelo. Svaka je ekipa tek po jednom zapucala u okvir suparničkog gola, a jedina razlika u tim udarcima bila je ta što je Andrej Kramarić u 42. minuti pospremio loptu u mrežu, dok Ante Vukušić u 11. minuti - nije.

Drugo poluvrijeme bilo je malo aktivnije. Hajduk je imao inicijativu, no gol je ponovno pao na drugoj strani. U 53. minuti Ivan Boras pospremio je loptu u mrežu petom, no dojam je da je uoči te akcije bio u zaleđu. Jesu li suci procijenili da nije utjecao na igru ili je to njihova velika pogreška? Ekspertiza će otkriti!

Do kraja utakmice splitski 'bijeli' su napadali, Ivan Vuković je u 81. minuti čak pogodio i vratnicu, no to je bilo sve od Hajduka u Zagrebu.