DVA PUTA VODILI

'Lokosi' se vratili iz Domžala sa 2:2

Bionic
Reading

Reprezentativna pauza u Lokomotivi je iskorištena za ogled s trenutno petoplasiranom momčadi Prve slovenske lige, Domžalama, a utakmica je završila 2:2

Osim trenutno odsutnih reprezentativaca Antolića, Brozovića, Lilaja, Dine Škvorca te nedavno operiranog Samateha, trener Tot je odlučio isprobati ono najbolje što ima na raspolaganju za predstojeće prvenstvene oglede.

U 22. minuti, nakon slobodnog udarca, Bule je proigrao Mlinara koji je pucao sa 20-ak metara te je uz pomoć vratnice lopta ušla u mrežu za 0:1.

Igralo se otvoreno na obje strane pa su se prilike nizale jedna za drugom. U posljednjoj minuti prvog poluvremena kombinaciju Horvata i Zatkovića lijepo je završio Zadnikar te izjednačio na 1:1.

Musa je u 74. minuti poslao loptu u kazneni prostor domaćina, gdje je Bule dobro reagirao iz blizine te zabio za 1:2. U 82. minuti Domžale su stigle do novog izjednačenja preko Požega Vancaša.

Lokomotiva je igrala u sastavu: Mitrović (od 64. Picak), Boras, Mesarić (od 70. Bagarić), Komorski, Pivarić (od 53. Musa), Poljak, Mlinar, Šćrbec (od 53. Martinac), F. Škvorc (od 67. Horvat), Peko, Bule (od 83. Pandža).