uoči utakmice

Milanović poslao poruku Vatrenima: Bog je visoko, a car daleko, ali Hrvatska ostaje uz vas

24.06.2024 u 14:45

Bionic
Reading

Predsjednik RH poslao je poruku podrške Vatrenima koji večeras protiv Talijana igraju odlučuju utakmicu za prolaz dalje na Europskom prvenstvu u Njemačkoj

Predsjednik je poruku objavio na Facebooku, a njegovu objavu donosimo u nastavku.

'Kao i mnogo puta do sada, Hrvatska nogometna reprezentacija i danas ovisi samo o sebi - o svom nogometnom znanju, igračkom trudu i sportskom talentu. Svi u Hrvatskoj želimo pobjedu Vatrenih i nastavak nogometne borbe na Europskom prvenstvu i uvjeren sam kako uspjeh u važnoj utakmici protiv Italije može donijeti samo vjera u sebe koja je obilježila ovu sjajnu nogometnu generaciju. Hrvatska je sudbina od davnina da se uzda u sebe jer, kako to prema predanju reče hrvatski junak Nikola Šubić Zrinski - Bog je visoko, a car daleko. Ali Hrvatska će biti i ostati uz vas. Neka vam srca budu vatrena, vi na nogometnom terenu odlučujete o pobjedi!', napisao je Milanović.

  • +3
Zoran Milanović na tribinama Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Jutros je potvrđeno da Milanović ide na tu utakmicu, na poziv šefa UEFA-e Aleksandra Čeferina, a u izaslanstvu s njim bit će i njegova supruga Sanja Musić Milanović, kao i predstojnik Ureda predsjednika RH Orsat Miljenić i povjerenik Predsjednika RH za sport Tomislav Paškvalin.

sve osim nogometa

Učitavanje...