KAMPANJSKI MARATON

Milanovićeva turneja po Zagrebu i okolici, Plenković u Zagorju

01.09.2016 u 12:42

Bionic
Reading

Što su izbori bliže, to stranački čelnici obilaze više mjesta u što kraće vrijeme. SDP-ov šef Zoran Milanović tako danas obilazi 1. izbornu jedinicu u kojoj je prvi na listi, a predsjednik HDZ-a Andrej Plenković većinu će dana provesti u Zagorju

Svoj dan prvi je u Donjoj Bistri započeo Zoran Milanović koji je obišao obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Smrekar, a već u 10:15 pio je kavu s građanima u Bistri.

U 10:45 Milanović bio je u Zaprešiću gdje je obišao proizvodni pogon MTF Filko Zaprešić, a u 11:15 prošetao se tržnicom u Zaprešiću.

U 13 sati Milanović turneju nastavlja u Brdovcu gdje ima isplanirano druženje s lokalnim vinarima u OPG-u Kosmat.

Već u 17 sati Milanović se vraća u Zaprešić gdje će biti održan skup i druženje s građanima.

Svoj dan u kampanji šef SDP-a završit će u Markuševcu gdje će se od 18-30 do 19:30 družiti s građanima na školskom igralištu.

Plenkovićeva turneja po Zagorju

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković svoj je dan započeo nešto kasnije. On je u 11 sati kod Zaboka obišao gradilište brze ceste Mokrice - Zabok - Bedekovčina - Zlatar Bistrica - Marija Bistrica (čvor Andraševec - čvor Bedekovčina).

Već u 11:30 družio se s građanima u Zaboku, a razgovoru s biračima posvećen je dobar dio dana. Građani će se s Plenkovićem susresti i u 12:30 u Krapini, u 13:40 u Ivancu te 14:30 u Varaždinu.

Nakon Varaždina Plenković se vraća u Zagreb gdje ga u 16:30 očekuje sastanak s HUP-ovcima, a dan završava u druženju s građanima u ŠRD Kozjak, i to od 19 sati.