STRAVIČNA NESREĆA

Mladić si motornom pilom prerezao vrat

22.09.2010 u 17:36

Bionic
Reading

Spremanje ogrjeva za zimu danas se za obitelj iz Nurkovca kod Požege pretvorilo u pravu tragediju. Dok je u dvorištu svoje kuće rezao drva, 27-godišnji A.G. motornom si je pilom prerezao lijevu stranu vrata

Nesreća se dogodila nešto prije 11 sati. Nesretni je mladić u vrtu iza kuće pilio drva. U jednom trenutku motorna pila mu je izmakla kontroli. Budući da je u vrtu bio sam, ne zna se je li motorka odskočila ili je pak nesretni mladić pao na nju, no snažna pila mu je prerezala lijevu stranu vrata i rame.

Kako doznajemo, iako teško ozlijeđen, mladić je uspio viknuti 'Upomoć!' te je doteturao do svoje kuće, nakon čega se srušio na tlo. Mladićeva majka u to je vrijeme spavala i nije čula sinov poziv upomoć, no krik je čuo 52-godišnji susjed, koji je odmah dotrčao i priskočio u pomoć ozlijeđenom A.G.

Susjed je mladića, oblivenog krvlju, našao bez svijesti. Odmah je pozvao hitnu pomoć, no uslijed obilnog krvarenja iz duboke rane na vratu, mladić je do dolaska vozila hitne pomoći preminuo. Tijelo je prebačeno na obdukciju.