ORUĐE RATA 3

Najavljen Gears of War 3

14.04.2010 u 12:27

Bionic
Reading

Igre odavno više nisu disciplina samo za geekove, a da polako ali sigurno postaju mainstream, potvrđuje i činjenica da se dugo očekivana najava za Gears of War 3 dogodila u – TV showu

Cliff Bleszinski, direktor dizajna Epic Gamesa, jučer je na gostovanju u showu Late Night with Jimmy Fallon otkrio 'najgore čuvanu tajnu u industriji videoigara'. Na putu je Gears of War 3, a izlazak igre zakazan je za 8. travanj 2011. godine.

 

Naravno, o igri se još ne zna mnogo, no prema glasinama u igri bi se trebali pojaviti novi neprijatelji Locust (eng. skakavac), koji će imati krakove kojima će moći posezati i u zaklone. Kako bi se otarasili te gamadi, pripadnici Delta Squad COG-a među brojnim naoružanjem imat će i eksplozive koji će do neprijatelja stizati podzemno.

 

Osim toga, pripadnici COG-a moći će nositi i teška mech odijela koja će osim za zaštitu služiti i za pustošenje i demoliranje terena u borbama. Novost je i to da će neki leveli biti smješteni pod vodom.

Sve novotarije trebale bi se pojaviti i u singleplayeru i u multiplayeru, a prije negoli PC gejmeri utonu u bezbrižan san, još jedna stvar – na vidiku je samo verzija za Xbox 360. 

 

Gears of War 3 teaser

 

 

Gostovanje Clifaf Bleszinskog u Late Night with Jimmy Fallon