ODBIJENA ŽALBA

NK Varaždin neće igrati protiv Rijeke!

24.02.2012 u 15:01

Bionic
Reading

Varaždinski nogometni prvoligaš, nakon što je Disciplinska komisija HNS-a odbila njegovu žalbu, na korak je da postane drugoligaš, i to druge županijske lige! Tako i otpada ogled protiv Rijeke koji je trebao biti igran u petak

Disciplinska komisija HNS-a nije prihvatila žalbu Varaždinaca na odluku o suspenziji, tako da klub neće moći igrati 19. kolo MAXtv Prve lige. Tako će Riječani u petak ubilježiti pobjedu bez igre. Međutim, to nje sve.

'Ukoliko ne riješimo suspenziju u idućih tjedan dana, odnosno do utakmice s Istrom, padamo u najniži rang, a to znači u II. županijsku ligu', kazao nam je  Siniša Kalajdžija, glasnogovornik NK Varaždin.

Da bi o(p)stao u MAXtv Prvoj ligi, varaždinskom klubu ostaju dvije mogućnosti. Jedna je postizanje nagodbe s petero bivših igrača, kao i NK Čakovcem koji potražuje 30-ak tisuća eura. Potrebiti novac u postojećim okolnostima teško da će Varaždinci uspjeti osigurati, pa ostaje druga mogućnost kod koje novac nije nužan. Riječ je o stečaju, ali tu je problem vrijeme. Naime, stečajni postupak bi trebalo otvoriti u svega tjedan dana, što je možda još teže nego postići nagodbu.

Ne dogodi li se neki preokret idućih tjedan dana, najbolji stadion među županijskim drugoligašima imat će varaždinski nogometaši.