O NOVIM LJUDIMA NI RIJEČI

NO Hajduka zadovoljan radom Maleša, ali i Balakova

21.01.2012 u 17:43

Bionic
Reading

Premda se očekivalo da će na sjednici nadzornog odbora Hajduka biti potvrđeno da se Fredi Fiorentini, Ivica Mornar, Goran Vučević i Igor Tudor aktivnije uključe u rad kluba – o tome nije bilo riječi

Nakon više od šest sati, koliko je potrajao sastanak nadzornog odbora Hajduka, pred novinare je izašao njegov predsjednik Josip Paladino i prenio najvažnije zaključke.

'Prihvatili smo prijedlog za stavljanje u privremeno mirovanje statusa Šime Luketina, a njegovu dužnost dopredsjednika ubuduće će obavljati Branka Ramljak. Prihvatili smo izvješća predsjednika uprave Hrvoja Maleša i trenera Krasimira Balakova, kojima smo dali podršku', kazao je Paladino, koji je rekao i kako nije bilo riječi o novim imenima u kadrovskoj križaljci Hajduka.

U medijima se špekuliralo kako Fredi Fiorentini ponovno postaje direktor, Ivica Mornar sportski direktor, Goran Vučević koordinator struke, a Igor Tudor voditelj omladinske škole.

'Čitao sam u medijima najave kadrovskih promjena, no mi o tome nismo ni razmišljali ni raspravljali', ustvrdio je predsjednik N.O. Hajduka, koji je otkrio i nekoliko detalja izvješća Hrvoja Maleša i Krasimira Balakova:

'Zadovoljni smo u kojem se smjeru razvija rezanje troškova, koje provodi predsjednik Hrvoje Maleš. Kratak je rok, još uvijek nismo dosegli konačnih 30 posto, no zadovoljni smo kako se sve skupa razvija. Što se tiče prve momčadi, Balakov nam je kazao da on stoji iza projekta pomlađivanja te vjeruje da se to može provesti s igračima koje ima na raspolaganju. Svjesni smo kako ništa ne ide preko noći, kako su Hrvatska i Europa u recesiji, te ni Hajduk nije izuzetak. Ako ne možemo kupiti Messija, možemo u svom okruženju pronaći novog Luku Modrića.'

'Zakazana je tematska sjednica s predstavnicima udruga navijača za 11. veljače, na dan kada će biti odigrana i prijateljska utakmica s nogometnim klubom Šahtar, a organizacijski detalji sastanka definirat će se naknadno', završio je Paladino.