IZ KOREJE S LJUBAVLJU

Novi gameplay video iz Homefronta

22.02.2011 u 18:11

Bionic
Reading

Kaos Studio i THQ sve žešće promoviraju svoj nadolazeći FPS

Homefront, FPS koji će se baviti tematikom uspjele invazije Sjeverne Koreje na SAD dobio je još jedan novi gameplay video, ali i trailer. Trailer prikazuje bombardiranje Salt Lake Cityja, dok nam gameplay video ipak otkriva nešto više;

 

 

Kao što možete vidjeti, jednu misiju iz igre predstavlja jedan od članova Kaos Studiosa, a cilj u istoj je da igrač kao pripadnik pokreta otpora koji se sastoji od civila Korejcima otuđi gorivo kako bi isto bilo dostavljeno američkoj vojsci.

 

Osim objašnjenja nekoliko elemenata igre poput oružja, korištenja zaklona i sličnog, prezenter je otkrio još jedan detalj priče. Naime, dosad je bilo poznato tek da je invaziju izvršila Sjeverna Koreja, no sada je obznanjeno da se invazija dogodila tek nakon što je ista država napravila i invazije na Južnu Koreju i Japan.

 

Podsjećamo, za scenarij igre je zaslužan Joseph Conrad, scenarist izvrsnog klasika 'Apocalypse Now'.

 

Sam video nije nas se previše dojmio, ponajviše tu je slabašan AI, kako protivnika, tako i naših suboraca, a fizika je na razini igara od prije desetak godina što također nije pohvalno. S grafičkog aspekta, lokacije izgledaju prilično siromašno, bez detalja. Ne znamo točno koja je verzija demonstrirana, no svakako se nadamo da će finalna izgledati mnogo bolje od ovoga.

 

Homefront izlazi 11. ožujka 2011. i to na PC, PS3 i Xbox 360.