KRENITE ŠTO PRIJE

Očekuju se kolone vozila prema unutrašnjosti

03.08.2014 u 11:48

Bionic
Reading

Promet je jutros pojačan na glavnim cestovnim pravcima prema moru no na naplatnim postajama Lučko nema dužih čekanja, javlja HAK

Jučeranji je dan definitivno obilježio vrhunac turističke sezone. Gužve su se stvarale oko naplatnih postaja, užurbano je bilo u trajektnim pristaništima, zračnim lukama i kolodvorima dok bi glavnina promet danas trebala krenuti prema unutrašnjosti.

'Nedjelja prijepodne je svakako preporuka za putovanje za sve putnike kao god krenuli. U poslijepodnevnim satima ponovno će jačati promet na svim pravcima prema unutrašnjosti što će se najviše osjetiti na naplatnim postajama Lučko na izlasku s autoceste prema Zagrebu gdje su tijekom poslijepodneva moguće kolone', rekao je Irvin Filipović iz HAK-a.

Od 8 do 18 sati, zbog radova zatvara se D25 Korenica-Gospić (do 6. kolovoza 2014. god.). Obilazak: Korenica D1-Udbina-D522-Gornja Ploča-Lovinac-D50-Gospić.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit će danas od 12 do 23 sata, a zbog državnog praznika zabrana će biti i u ponedjeljak od 15 do 23 sata te utorak, na sam Dan domovinske zahvalnosti, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.